Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Kraantje Pappie Feesttent Songtekst


Kraantje Pappie Feesttent Lyrics Genius Lyrics

Dames en heren visjes en vosjes wilt u alstublieft ophouden met normaal doen Daar is het nu niet het moment voor en ik zo dringen bij de bar er proberen. Kraantje Pappie is in de tent Hij is uh letterlijk in de tent hij is alleen niet hier Hij is voor het laatst gezien bij de dixies daar stond hij te huilen kijkend naar zijn vieze. Songtekst van Kraantje Pappie met Feesttent kan je hier vinden op Songtekstennl. Kraantje Pappie is in de tent Hij is uh letterlijk in de tent hij is alleen niet hier Hij is voor het laatst gezien bij de dixies daar stond hij te huilen kijkend naar zijn vieze schoenen terwijl hij een. Kraantje Pappie - Feesttent ft..


Het Antwoord Van Flappie Lyrics Verse 1 Het was kerstochtend 1961 Ik weet het nog precies want mijn hok zat niet goed dicht En dat kloteventje Youp kwam effe kijken. Kraantje Pappie - Het antwoord van Flappie Lyrics 1 hour daily. Who wrote Flappie by Youp Van t Hek Het was kerstochtend 1961 Ik weet het nog zo goed mijn konijnenhok was leeg En moeder zei dat ik niet in de schuur mocht komen. For the first time I saw my father as a horrible man And I went to bed screaming and pounding my feet First I lied for an hour on the bedcover crying Even stood at the top of the. Kraantje Pappie geeft het antwoord van Flappie Een paar dagen geleden belden we met Kraantje Pappie en vroegen we of hij ooit een kersthit zou maken..


. . Featuring Kraantje Pappie Jonna Fraser and Ramiks 2 25 Fuego featuring Kraantje Pappie and Rockywhereyoubeen 68. Alex van der Zouwen Rozenburg 1 juli 1986 bekend onder zijn artiestennaam Kraantje Pappie is een Nederlands. Kraantje Pappie Jonna Fraser Ramiks -- Spotify..


Songtekst van Kraantje Pappie met Feesttent kan je hier vinden op Songtekstennl. Was het elke avond maar zon feestje zoals hier Yeah en de drive-in dj kondigt alle tracks. Dames en heren visjes en vosjes wilt u alstublieft ophouden met normaal. The Lyrics for Feesttent by Kraantje Pappie feat MC Jiggy Djé have been translated into 1 languages. In de polonaise en we zingen samen Refrein - Kraantje Pappie Welkom in..



Kraantje Pappie Feesttent Lyrics On Screen Youtube

Komentar